Ne imaginăm o lume în care oamenii cu dizabilități fizice se simt împuterniciți și inspirați să redefinească ceea ce este posibil.

Asociatia „O sansa pentru a continua” isi doreste sa promoveze experiente semnificative pentru persoanele cu dizabilitati prin utilizarea celor mai noi si avansate metode in domeniu…..
si nu numai ….. nu ne vom opri aici…. misiunea noastra este sa facem lucruri bune si cu puterea primita de la voi toti, noi dorim sa schimbam lumea putin cate putin.

Asociatia „O sansa pentru a continua” este o organizație non-guvernamentală, persoană juridică fără scop patrimonial, constituită în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii şi cu Decretul nr. 31/1954 cu privire la persoanele fizice şi persoanele juridice.

Asociatia „O sansa pentru a continua” este înregistrată Guvernul Romaniei în registrul asociaţiilor și fundaţiilor si la Agentia Nationala de Administrare Fiscala — cod de înregistrare fiscală 40115360.

Prin experienta noastra, acumulata dealungul timpului, dorim sa oferim ajutorul si celorlalti. Programele noastre sunt diverse si acopera domenii ca: sanatate, educatie, cultura, social umanitar, dezastre naturale, etc.

Noi credem în demnitatea inerentă a tuturor oamenilor. Dar în întreaga lume, prea mulți oameni sunt excluși din instituțiile politice, economice și sociale care le modelează viața. În abordarea acestei realități, ne ghidăm o viziune a justiției sociale – o lume în care toți indivizii, comunitățile și popoarele lucrează pentru protejarea și exprimarea deplină a drepturilor lor umane; sunt participanți activi la deciziile care le afectează; împărtășirea echitabilă a cunoștințelor, bogăției și resurselor societății și sunt libere să-și atingă întregul potențial.

Asociatia „O sansa pentru a continua” este o societate în care acțiunile voluntare și neîngrădite ale membrilor săi, sănătatea, educația, siguranța familială, responsabilitatea socială și individuală determină dezvoltarea indivizilor și a potențialului uman.

Toti cei care vor sa schimbe ceva, toti cei carora le pasa de semenii lor mai putin „norocosi” si toti cei care vor sa ajute pur si simplu ne pot fi alaturi contribuind la activitatile noastre folosind contrurile de mai jos:

ASOCIATIA „O SANSA PENTRU A CONTINUA”
CIF: 40115360

Cont in RON: RO12RZBR0000060020634017
Cont in EURO: RO92RZBR0000060021075188
Cont in USD: RO70RZBR0000060021075196
Cod SWIFT: RZBRROBU
Banca: RAIFFEISEN BANK SA

Pentru alte modalități prin care ne poți fi alături sună-ne la unul dintre numerele de telefon …………. sau ………..

Puterea de a ajuta este la tine!!!