Dorim sa ajutam persoanele cu dizabilitati fizice prin a le oferi suportul de a achizitiona componentele sau dispozitivele protetice necesare nevoilor fiecaruia pentru ca acestia sa poata reveni la stilul de viata de dinaintea aparitiei acestei necesitati.

Afecțiunile musculo-scheletice (MSK) includ peste 200 de afecțiuni diferite  care afectează oasele, articulațiile, mușchii, precum și țesutul moale. Aceste afecțiuni afectează copiii, tinerii și vârstnicii, aducând adesea dureri bolnavilor cu impact mare asupra calității vieții lor. Protezele si ortezele pe care dorim sa le achizitionam nu sunt niste simple produse.  Acestea  sunt instrumente care ajuta persoanele cu dizabilitati fizice sa-si depaseasca lipsurile si barierele care au intervenit in vietile lor.

De foarte multe ori procesul de a deveni apt pentru protezare implica operatii si/sau tratamente. Deoarece stim ca efortul acestor persoane este foarte mare, acolo unde este nevoie, ne propunem sa sustinem financiar aceste interventii pentru a reusi o protezare mai eficienta, astfel încât aceștia să poată trăi vieți împlinitoare.

Nicio sumă nu este prea mică și orice ajutor este apreciat. Donația dumneavoastra va fi folosită pentru a îmbunătăți viața acestor persoane cu dizabilitati și ne va permite să explorăm noi modalități de a trata afecțiunile musculo-scheletice.