EXPERIENTA ASPC – ASOCIATIA „O SANSA PENTRU A CONTINUA”

Speranța traieste in inima noastra. ASPC – Asociația „O sansa pentru o continuă” dorește să răspândească mesajul – speranță și compasiune.

Credem că o singură acțiune poate face o diferență în comunitate și că acțiunea colectivă poate avea un impact semnificativ asupra lumii. Prin activități de sustinere și de informare, echipa noastră lucrează non-stop în fiecare zi pentru a contribui la partea cea mai bună a experientei ASPC. Vrem sa deveniti voluntari alaturi de noi!

În fiecare zi simtim puterea comunității: reunirea persoanelor care doresc să depășească o barieră cu cei care doresc să ajute. Voluntarii noștri fac parte la fel de mult din procesul asociatiei ca și participanții. Există o gamă largă de vârstă de oameni care își împărtășesc talentele prin intermediul asociatiei noastre caritabile, de la studenți până la pensionari.

Ceea ce este comun este faptul că oamenii împărtășesc ceva ce le place – accesul la oportunități de petrecere a timpului liber, sociale sau de angajare – și credința că comunitățile pot fi corecte și accesibile. Contactați-ne pentru a vorbi mai multe despre oportunități.